Παρέχουμε άριστο και εγγυημένο service σε όλα τα κινητά τηλέφωνα,Laptop και Tablets πληροφορίες στο Τηλ: 211 0123 637

Τρόποι αποστολής

Το www.analog-digital.gr σε συνεργασία με την SPEEDEX courier εγγυάται την ασφαλή παράδοση των προϊόντων στην πόρτα σας.
Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ μέχρι τα 2 κιλά ανεξαρτήτου απόστασης και περιοχής Πανελλαδικά. Ο χρόνος παράδοσης για εντός πόλης περιοχές είναι η επόμενη εργάσιμη της αποστολής, ενώ για δυσπρόσιτες περιοχές 1-3 εργάσιμες.

Για προϊόντα με βάρος μεγαλύτερο των 2 κιλών η χρέωση μεταφορικών είναι ανάλογη του βάρους και θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.

Τρόποι πληρωμής


Οι αγορές σας μέσω του www.analog-digital.gr μπορούν να πληρωθούν με τους παρακάτω τρόπους.

1) Αντικαταβολή: Η έξτρα χρέωση της αντικαταβολής είναι 3 ευρώ επιπλέον των μεταφορικών. Το δέμα έρχεται στην πόρτα σας ή σε κοντινή speedex της περιοχής σας και πληρώνεται το συνολικό ποσό στον courier.

2) Με μετρητά μόνο στην έδρα του καταστήματος (Λεωφ. Θηβών 298 , Αιγάλεω)

3) Μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Πραγματοποιείτε την πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα είτε μέσω webbankingστην συνεργαζόμενη τράπεζα

Τράπεζα Πειραιώς

 

Δικαιούχος:ANALOG DIGITAL Ο.Ε

Αρ. Λογαριασμού .: 5047086520847
IBAN: GR90 0172 0470 0050 4708 6520 847

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που γίνεται έμβασμα από διαφορετική τράπεζα τα έξοδα πρέπει να βαραίνουν τον εντολέα (πελάτη) και όχι επιμερισμός (sha) .

Σε διαφορετική περίπτωση δημιουργείται πρόβλημα στην εκτέλεση της παραγγελίας.


Το analog-digital.gr δεν συγκρατεί προσωπικά στοιχεία όπως αριθμούς καρτών τραπεζικών λογαριασμών μετά το τέλος των συναλλαγών με του πελάτες μας.