Παρέχουμε άριστο και εγγυημένο service σε όλα τα κινητά τηλέφωνα,Laptop και Tablets πληροφορίες στο Τηλ: 211 0123 637

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Είδατε πρόσφατα

Powerball 250Hz Pro Blue Μεγαλύτερη προβολή

Οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικές των προϊόντων και μπορεί να διαφέρουν.

Powerball 250Hz Pro Blue

C02G0400011

Νέο προϊόν

Το Powerball Pro έχει ικανότητα κίνησης 250Hz. 'Κολλήστε' και εσείς με τη τρελή περιστροφή του και γυμνάστε εντατικά τα χέρια σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

28,00 €

Άλλες πληροφορίες

Το έξυπνο αυτό μηχάνημα σας γυμνάζει ευχάριστα και σας βοηθάει να περάσετε «δημιουργικά» το χρόνο σας. Δεν χρειάζεται μπαταρίες και δεν περιέχει κάποια μηχανή. Η ενέργεια που χρειάζεται για να περιστρέφεται, προέρχεται καθαρά και μόνο από εσάς. Όσο δυνατότεροι είσαστε, τόσο πιο γρήγορα θα κάνετε να γυρνάει το δικό σας PowerBall Pro. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε να γυρνάει ασταμάτητα, σας προκαλούμε να το δοκιμάσετε.

Θυμηθείτε όμως ότι όσο γρηγορότερα περιστρέφεται ο ρότορας, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση και ένταση δημιουργείται για τα δάχτυλα, χέρια, καρπούς και ώμους σας. Οπότε εάν είσαστε αθλητικοί τύποι που επιθυμείτε να γίνετε οι καλύτεροι στο άθλημα σας και να βελτιώσετε τις ικανότητες σας, να αποκτήσετε τα δυνατά χέρια των αθλητών που βλέπετε στην τηλεόραση ή να θεραπεύσετε προβλήματα του καρπού σας λόγω της συνεχόμενης χρήσης υπολογιστή, ή τέλος απλά θέλετε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, τότε η λύση είναι μία. Αποκτήστε το PowerBall Pro και πραγματοποιήστε τα θέλω σας μέσω αυτού του μοναδικού αντικειμένου.

Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε και να δείτε κατά πόσο μπορείτε να κατακτήσετε εσείς το PowerBall Pro n ή κατά πόσο τελικά θα κατακτήσει αυτό εσάς και θα γίνει ο μόνιμος φίλος σας. Γι' αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό Gadget έχουν γράψει ακόμα και οι Financial Times.

Διαθέτει οθόνη για να παρακολουθείτε πόσες στροφές έχει κάνει . Μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία το ρότορα, είτε με την χρήση ενός καλώδιου, ή με το χέρι σας.

Καλή διασκέδαση λοιπόν και όπως λένε και οι κάτοχοι του προϊόντος αυτού, Happy Spinning!!!