Παρέχουμε άριστο και εγγυημένο service σε όλα τα κινητά τηλέφωνα,Laptop και Tablets πληροφορίες στο Τηλ: 211 0123 637

Υγεία - Ευεξία

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Είδατε πρόσφατα

Powerball 280Hz Autostart Pro evo Μεγαλύτερη προβολή

Οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικές των προϊόντων και μπορεί να διαφέρουν.

Powerball 280Hz Autostart Pro EVO

C02G0400005

Νέο προϊόν

Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι τα Powerball δεν μπορούν να εξελιχθούν εμφανίστηκε το Powerball 280Hz Autostart Pro EVO για να τους διαψεύσει.

Περισσότερες λεπτομέρειες

7-10 Εργάσιμες

53,00 €

Άλλες πληροφορίες

Το Powerball 280Hz Autostart Pro evo είναι το πρώτο Powerball με ενσωματωμένο μηχανισμό εύκολης εκκίνησης.

Έπειτα από προσεκτικό μακροχρόνιο σχεδιασμό οι σχεδιαστές του πιο πετυχημένου και διασκεδαστικού οργάνου εκγύμνασης κατάφεραν να ενσωματώσουν στο Powerball Autostart έναν επαναστατικό μηχανισμό ο οποίος έχει την ικανότητα να εκκινήσει την γυροσκοπική σφαίρα απλά και εύκολα χωρίς την χρήση του ιμάντα εκκίνησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κουρδίσετε τον εσωτερικό γυροσκοπικό μηχανισμό και έπειτα να συγχρονίσετε την κίνηση του χεριού σας με αυτή του γυροσκοπικού μηχανισμού ώστε το Powerball να αναπτύξει ταχύτητα. 

Όσο μεγαλύτερη ταχύτητα έχει o γυροσκοπικός μηχανισμός τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η δύναμη που ασκεί το Powerball στο χέρι σας, γυμνάζοντας έτσι πιο αποτελεσματικά τους μυς του χεριού, του καρπού και του ώμου σας.
Και για να γνωρίζετε σε τι επίπεδο βρίσκεστε το Powerball Autostart διαθέτει ψηφιακό μετρητή που σας ενημερώνει για την μέγιστη ταχύτητα που έπιασε το Powerball σας (η μέτρηση γίνεται σε στροφές ανά λεπτό). 

Έτσι η καθημερινή σας εξάσκηση θα είναι διασκεδαστική καθώς θα προσπαθείτε να σπάσετε συνεχώς το ρεκόρ σας εντείνοντας παράλληλα την άσκηση σας. Και το καλύτερο είναι πως για την άσκηση αυτή δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι σας.