Παρέχουμε άριστο και εγγυημένο service σε όλα τα κινητά τηλέφωνα,Laptop και Tablets πληροφορίες στο Τηλ: 211 0123 637

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Προσφορές

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Είδατε πρόσφατα

Powerball Supernova 250Hz Exercise Ball Μεγαλύτερη προβολή

Οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικές των προϊόντων και μπορεί να διαφέρουν.

Powerball Supernova 250Hz Exercise Ball

C02G0400017

Νέο προϊόν

Το εκπληκτικό Powerball Supernova διαθέτει διάφανο περίβλημα ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να θαυμάσετε το εσωτερικό του που είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχει σχεδιάσει η εταιρεία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1-2 Εργάσιμες

33,00 €

Άλλες πληροφορίες

Το εκπληκτικό Powerball Supernova διαθέτει διάφανο περίβλημα ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να θαυμάσετε το εσωτερικό του που είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχει σχεδιάσει η εταιρεία. Διαθέτει διάφανο ρότορα αλλά και φωτάκια LED σε χρώματα λευκό του ζαφειριού και μπλε του πάγου. Το Powerball Supernova σίγουρα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών fan των Powerball με τον ελκυστικό σχεδιασμό του και την απαλή κίνηση του ρότορά του.
Ξεκινήστε τον ρότορα του και θα δείτε τα φωτάκια LED να ζωντανεύουν. Όσο αυξάνεται η ταχύτητα του ρότορα τα φωτάκια LED λάμπουν όλο και περισσότερο. Δοκιμάστε τις δυνατότητες σας και προσπαθήστε να αυξήσετε την ταχύτητα του ρότορα και τον φωτισμό των LED όσο περισσότερο μπορείτε μέχρι το σημείο που δεν θα μπορείτε πλέον να το ελέγξετε λόγω της αδράνειας.
Ο ενσωματωμένος ψηφιακός μετρητής που βρίσκεται στο πάνω μέρος, σας παρέχει πληροφορίες για το πόσο γρήγορα περιστρέφεται ο ρότορας και αποθηκεύει τα πιο σημαντικά δεδομένα όπως τα ρεκόρ σας ώστε να μπορείτε να προκαλέσετε τους φίλους σας σε διασκεδαστικές μονομαχίες που παράλληλα σας γυμνάζουν.